طب ایرانی اسلامی

  • خانه 

خواص کرفس

23 بهمن 1396 توسط یافاطمه

از نظر طب قديم کرفس گرم و خشک است. برای تقويت معده و و دفع سموم کليه ها، ريه و کبد مفيد است. به اصطلاح پزشکی جديد بهترين دوست کبد انسان کرفس است.
نيز کرفس ادرار آور است و نيروی جنسي را افزايش ميدهد. حتی علامه در بحار ميفرمايد تخم کرفس در تقويت قوه باح مفيد است.
غدد مخصوصا غدد فوق کليوی را تقويت می کند، اگر با اغذيه مختلف خورده شود هضم غذاها آسان تر صورت مي گيرد چون الياف گياهی دارد.
برای تخمک سالم در زنان و اسپرم سالم در مردان چهار قوه بايد سالم باشد: هيپوفيز مغز، هيپوتالاموس مغز، غدد فوق کليوی و بيضتين در مردان و دو تخم دان در زنان (که در حفره های لگنی است) اين ها اگر سالم کار کند تخمک و اسپرم سالم است و طول عمرش خوب است.
مصرف کرفس برای افرادی که نقرس و قولنج کليوی و يرقان دارند تجويز می شود.
آب کرفس خام برای التيام زخم های دهان و گلو مفيد است.
در کاهش قند خون و چربی خون مفيد است.
در باز کردن رگ های عروق کرونل قلب مفيد است.
ماده «بويون» کرفس غذايی ممتاز برای کسانی است که روماتيسم دارند يا مبتلا به گلو درد هستند يا گرفتگی صدا دارند.
افرادی که چاق هستند يا ديابت دارند يا کليه هاشان بيمار است يا ورم مفاصل دارند يا روماتيسم دارند بايد در جيره غذايی شان هر روز کرفس باشد. نظير «تاج ريزي سياه» و «سياه دانه». ضد ورم مفاصل است.
تقويت کننده اعصاب است.
آب کرفس خام درمان خوبي براي گرفتگی صداست نظير انار شيرين، گل ختمی خبازی يا پنيرک.
خوردن کرفس حافظه را زياد می کند.

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

اردیبهشت 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

طب ایرانی اسلامی

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس